Retourneren

RETOURNEREN PER POST

U kunt uw online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Een opgave van reden is niet nodig en u hoeft ons niet te informeren over uw retourzending.

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd: ondergoed, badmode, cadeaubonnen, parfums en cosmetica (tenzij in originele gesloten verpakking). Zorg ervoor dat je geen artikelen van meerdere bestellingen in één pakket terugstuurt, zodat je je terugbetaling zo snel mogelijk ontvangt. Geretourneerde artikelen moeten worden teruggestuurd in dezelfde staat als ze werden verzonden – en met hun originele etiket. We accepteren of restitueren geen artikelen die zijn gedragen of gewassen of waar etiketten zijn verwijderd of gebruikerssporen/scheuren in zitten. Als de artikelen zijn versleten door intensief gebruik, hebben we het recht om het artikel terug te sturen naar de afzender.

Bij het retourneren dien je altijd eerst contact op te nemen via onze contactpagina (email), zodat we je retournering in goede orde kunnen opnemen.